Wielkot napisał(a):Jestem ciekaw jak długo jeszcze będzie trwała ta komedia...
Potrwa dopóty, dopóki będzie się to bankom kalkulowało.. weżcie się ludzie za jakis prawdziwy biznes. Przecież nawet żebracy wiecej zarabiają.. byznesmeny..
|
ZARABIAJ pieniędzmi których nie masz |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Potrwa dopóty, dopóki będzie się to bankom kalkulowało.. weżcie się ludzie za jakis prawdziwy biznes. Przecież nawet żebracy wiecej zarabiają.. byznesmeny..
Witam, proszę również o info na temat tego banku... :)
Pozdrawiam
Jesli to bedzie nagminne robione przez klientów to bank XXX szybko zareaguje.....i będzie tak jak w BZ WBK od listopada... im więcej osób wie tym krócej to będzie trwać , więc każdy niech sobie przekalkuluje bo perspektywy są cienkie, wystarczy jedna opłata nałożona przez bank i cały plan do d...
nie sądzę żeby jakikolwiek bank XXX reagował na to zjawisko, bo wtedy straciłby odsetki, i prowizje, od klientów którym się wydaje że umieją obracać pieniędzmi, pobieranymi z kart kredytowych.
Mam pewne wątpliwości a mianowicie: okres kapitalizacji to minimalnie 1 miesiąc (30dni) lub 2 miesiące (60dni) więc czy spłacając kartę po upływie 54 dni przypadkiem nie tracimy odsetek za 24dni ? co z podatkiem Belki? Twoje obliczenia na pewno go nie uwzględniły chyba że jest inaczej. Proszę o dokładne wyliczenie Według moich obliczeń na 10tys można zarobić w skali roku ok 300zł
ja nie wiem o czym w.tomasz pisze,bo u mnie na karcie kredytowej tylko platnosci karta np.za tankowanie na stacji paliwowej sa nieoprocentowane przez 54 dni a wszelkie przelewy i wyplaty sa oprocentowane od razu w wysokosci 21% z groszami w skali roku i watpie zeby ktorykolwiek z bankow mogl sobie pozwolic na tego typu waly.wystarczy pomyslec chwile...
Witam mogę również prosić o nazwę banku
Z góry dziękuje za odpowiedź
Ja też poproszę o info na priv
|
|