|
ZARABIAJ pieniędzmi których nie masz |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
10000 to nie jest max limit karty zależy od tego ile zabiasz a dokladnie ile jest na twoim zaświadczeniu o zarobkach które pokazujesz w banku jak ubiegasz sie o kartę.
Kokosów z tego na pewno nie będzie, ale biorąc pod uwagę fakt, że nasz wkład fizyczny to tylko jednorazowe udanie się do banku (ewentualnie kilku banków) w celu założenia konta i uzyskania karty kredytowej, to wydaje mnie się, że warto spróbować.
Później to tylko kilka minut w miesiącu przed kompem na dokonanie przelewów za pomocą internetu. Jak ktoś wcześniej napisał: niezły przelicznik za godzinę - według moich obliczeń wychodzi 50 zł za 15 min. A ile wyniosą nasze zyski, gdy będziemy szczęśliwymi posiadaczami, np. 10 takich kart. Aż strach pomyśleć .... i co robić z tą kasą. Tak poważnie to uważam, że warto spróbować, zawsze wpadnie na piwko.
Obdzwoniłem troche banków i ten bank z Benhakerem który ktos polecał chyba nie za bardzo pasuje bo jak się dowiedziałem to może na początek jest za free ale później jest opłata roczna 2,5% od przyznanej kwoty więc interes się nie opłaca
Natomiast faktycznie znalazłem bank który daje za free karte(tylko cos słyszłem o jakims ubezpieczeniu karty ale może sięuda od tego wymigać) tylko znowu jest problem bo ten bank daje tylko 3-krotność pensji więc przynajmniej ja o jakiejś poważnej kwocie na karcie moge zapomnieć. Jakby ktoś mógł mui na priv wysłac nazwe banku to bede wdzieczny, sprawdze czy to ten który ja znalazłem.....
prosze o nazwe banku
moze ktos mi podac na priv inne banki niz te 3 z artykułu? dowiadywalem sie w tych bankach i tak:
1) tam gdzie reklamuje sie trener, mozna dostac ponad 10000 przy zarobkach okolo 2000 zl netto 2) w drugim 2 krotnosc zarobkow 3) w trzecim 3 krotnosc zarobkow czy ktos wie jak jest w innych? bo z tych bankow moge wyciagna 20000 tys. zeby byly jeszcze z dwa banki to warto sie w to bawic, a tak to juz sam nie wiem :( jeszcze w tym artykule kobitka zle opisla okresy rozliczeniowe:) ale chyba kto ma karte to wie o tym :)
UWAGA
Każdy kto pod tym postem napisze prośbę o podanie nazwy banku nie powinien nawet myśleć o własnym biznesie, gdyż oznacza to iż jest upośledzony umysłowo.
To nie branza Bloom i kolumbo...
Jeszcze tylko brakuje socjalu i żyć nie umierać.. idealny kraj, a niektórzy narzekają..
Nowa amerykanska firma wchodzi na polski rynek !!! Chcesz zeby inni robili na ciebie ? Poczytaj moj profil.Zainteresowanych prosze o wiadomosci na priv.Dziekuje :)
witam tez chciałbym nazwe banku z góry dziekuje
No i skończyło się...od 1 listopada wbk wprowadza opłatę 1% za przelewy internetowe z karty kredytowej zatem stało sie to nieopłacalne:((
już nic:)
nie tylko wbk ma taką oferte
Jest zwycięzca
Nie mówiłem ze tylko wbk ma taką ofertę tylko że od 1 listopada wprowadza 1% nie mniej niż 2 zł prowizji za przelewy do tej pory było to 3 zł niezalezależnie od kwoty...
|
|