najtańszy sposób osiągania dochodów pasywnych.
Przekształć swoje wydatki w dochody, myslisz ,że to niemozliwe? zapewniam ,że to prawda
zapraszam do rozmowy i do biznesu.
|
Zarabianie na wydatkach |
Zarabianie na wydatkach
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
najtańszy sposób osiągania dochodów pasywnych.
Przekształć swoje wydatki w dochody, myslisz ,że to niemozliwe? zapewniam ,że to prawda zapraszam do rozmowy i do biznesu.
czyli trzeba zapłacić 1000 żeby dostać 10?
Dokładnie :) dostajesz zwrot 1% od wydanej kasy... Powoli wprowadzają to polskie banki do swoich ofert, na razie widziałem to tylko w banku WBK.
Tylko niech ktoś najpierw policzy ile miesięcznie wyda na prowadzenie konta w takim banku i zobaczymy czy owa opłata nie pochłonie jego dochodu. Zresztą to żaden dochód to forma promocji i oszczędności co najwyżej.
zainteresowanym powiem ,ze skoro i tak co miesiąc generujemy wydatki , światło , prąd , gaz paliwo,jedzenie, to czemu na tym nie zarabiać. Poza tym działa to w systemie MLM. jest więc dodatkowy zarobek.
A wszyscy Ci którzy maja ciągle wątpliwości, tylko gęgasja a tak na prawde niczego nie robia , bo brakuje im konsekwencji i wiary w sukces. Jedynie glkędzenie to ich specjalnośc:)
No i mamy pełny obraz sytuacji już.
mysle ,że tylko tak Ci sie wydaje,
na MLM powstały najwieksze fortuny na świecie
jeden już dostał za takie "coś" 160 lat do odsiadki,
a głupoty i naciągactwo to twoja specjalność??
Dobra wchodze w to jutro zaplace za prad a ty mi przeslij 20zl nr konta podam na priv ok?
nie mających pojecia o biznesie, i ciągłych krytykantów wszystkiego zapraszam do piaskownicy.
jest takie mądre przysłwie skarbonka im bardziej pusta tym głosniej dzwoini. pozdrowienia dla myslących:)
Tak,
tylko ty jedyny masz pojęcie o biznesie, inni go robią, ty "skamlesz" na Forum, przysłowia zachowaj dla siebie, pieniądze w skarbonce może tobie dają satysfakcję, innym nie dzwonią tylko się "kręcą" i robią następne z takimi pomysłami to może przedszkolanki zainteresujesz
że przysłowia są mądrościa narodów o fakt, nie będę z tobą o tym polemizował.
Sprawa jest prosta , nie jesteś zainteresowany, doskonale prowadzisz swój biznes, świetnie. Proszę tylko nie mów co sie kręci innm , staraj sie wypowiadać za siebie i o sobie. lub pochwal sie co sie kręci tobie. Niech forumowicze posłuchają "złotych" słów prawdziwego guru biznesu
rozumiem, że do rozmowy pod twoje dyktando, bo to ty tu jesteś "guru", ja oceniam twój biznes negatywnie, on nie wiąże się z myśleniem i pracą tylko z wykorzystywaniem naiwności chcących się "nachpać"
powiem Ci jedno nie masz pojęcia o podstawowych zasadach biznesowych, nie męcz klawiatury.Jak dorosniesz, poczytasz mądre książki , zrobisz jakis plan dzialania, to może rozśwsietli Ci sie coś pod kopółką.
Wiem ,że najprościej jest rozładowywać wagony, sory wodzu działaj sobie po swojemu......
już pisałem że to tylko "ty masz rację", rób tak dalej, a dostaniesz za to jakiś "wyroczek" naiwni są więc ich trochę skubniesz a martw się bardziej o swoje dwie komóreczki, bardzo samotne!!!!!!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zarabianie na wydatkach": - Biznes Zarabianie na własnych wydatkach Zapraszam - 16 lat a zarabianie... - Zarabianie na IQ! - 16 lat, a zarabianie. - Zarabianie na SMS-ach
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|