|
Zarabianie przez Internet |
Zarabianie przez Internet
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Co myślicie o zarabianiu przez Internet?
Wyglada pięknie, ale pewnie dziala na zasadzie aktywnego surfowania. tzn. nie mozesz wlaczyc kompa i zostawic np na noc, tylko caly czas grzebac w sieci, bo inaczej program przejdzie w stan oczekiwania, reklamy bedzie dalej wyswietlal, ale pkt nie nabijal...i w praktyce mi to jednak przeszkadzalo, bo przezwyczailem sie do wiekszego okna przegladarki.
2 tematy pod rzad na tym forum dotycza idiotycznego pomyslu zarabiania ogladajac reklamy. Ludzie, na te rzeczy nabierali sie ludzie 5-8 lat temu a nie teraz! Najbardziej znana firma byla Spedia. Wszelkie tego typu firmy (krzaki) maja w regulaminie informacje, ze moga bez podania przyczyny zlikwidowac konto. Gdy w Spedii dochodzilo sie do wymaganego minimum to albo nie naliczano kasy albo kasowano konto. Co niektorzy dostawali czeki zeby firma wygladala wiarygodnie.
Odnosnie tej aktywnosci przy komputerze to tak sie sklada, ze ja napisalem sobie jakies 6 lat temu program, ktory poruszal za mnie myszka co jakis czas i odwiedzal rozne strony w internecie, co jakis czas robil sobie przerwe. Spedia i "zarabianie przez Internet" to byla nowosc i jeszcze wtedy wierzylem, ze to moze dzialac... przeliczylem sie. Gdy mialem juz prawie 50$ system caly czas informowal o problemie z polaczeniem i kasa sie nie naliczala mimo to, ze reklamy byly poprawnie pobierane z ich serwera. Po jakims czasie okazalo sie, ze wszyscy napotykali taki problem... albo i wiekszy - kasacja konta bez podania przyczyny. Jeszcze chcesz "zarabiac przez Internet"?
Kończymy.
Sprawdź również podobne tematy:
- Zarabianie przez internet
- Zarabianie przez internet - Zarabianie przez Internet - Zarabianie przez internet - Zarabianie przez internet TO DZIAŁA - Zarabianie przez internet 15zł/h )))))))))))))) - Sprzedam pomysł na zarabianie przez internet - Sprzedam pomysł na zarabianię przez internet 100% - Zarabianie poprzez internet Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|