|
Zarób i zaoszczędź |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Genialny pomysł na biznes proszę przysyłać do mnie adresy a ja odeślę materiały - jest dobry biznes i jest trochę kaski do wyciągnięcia ( i to nie mało ) . Mój e-mail rynek15@wp.pl gg: 5283545 skype nick:kasiaamelka tel : 503729972
Pewnie, że genialny pomysł. Tylko powinieneś napisać coś więcej i maksimum kontaktów do siebie(gg, mail, skype i tel).
Pozdrawiam Narka :mrgreen:
Pod tym nr gg jest jakaś Kasia. Czy ty jesteś Kasia??
Jako debiutant na tym forum, ale uwazny czytelnik od pewnego czasu:) pozwolę sobie na komentarz taki oto: forum to, zacne i pomocne, zdecydowanie zyskałoby gdyby takie posty jak ten na samym szczycie widniejący trafialy zdecydowanie szybko na wysypisko i tam też równie blyskawicznie przysypywane były stertą jemu podobnych.
zmienilem juz gg
[ Dodano: Pią Maj 05, 2006 3:53 pm ] W czym tkwi problem ? [ Dodano: Nie Maj 07, 2006 7:41 am ] No jak zobaczyłem swoją pocztę to się przeraziłem 89 osób zainteresowanych :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: piszcie dalej KASA CZEKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [ Dodano: Nie Maj 07, 2006 7:43 am ] Naprawdę warto spróbować nic nie tracisz a możesz tylko zyskać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [ Dodano: Wto Maj 09, 2006 12:25 am ] Dzięki za liczne e-maile :grin: :lol:
|
|