|
Zarób na zakładach bukmacherskich!!!! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Przecież to zwykła progresja.... A co jeżeli kupon nie wpadnie 6 lub 7 razy pod kolej???
zwykły krętacz, zeby byl taki madry i mu tak dobrze szlo to by tu nawet nie siedzial, pewnie powie dla chetnych zeby przeslali kase na jego konto a on ta kase obroci a tak naprawde juz nie bedzie odezwu z jego strony juz czytalem o takim czyms
Witam. Nie zna mnie pan a odrazu wypisuje że jestem oszustem. Nie jestem żadnym oszustem. A idzie mi nieźle, tylko poprostu nie mam takiej kasy jak niektórzy co obracają super forsą i zarabiają niezłą kasę.
pozdrawiam Michał Kowalski - Bełchatów Zapraszam tylko konkretne osoby bez rzadnych laików i takich którzy naprawdę mają kasę bo bez kasy za dużo się nie zarobi!!!
I nigdy nie chciałbym dostawać od kogoś kasy bez potwierdzenia danych osobowych z obu stron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no tak to ja moze bym dał 10 zł na próbe co potrafisz z tym zwojować oczywiscie wszystkie typy i rachunki do rozliczenia i oczywiscie skan dowodu i prawo jazdy i legitymacji w jednym
no tak z 10zł to można naprwdę zwojować
nie wiem czy przeczytałeś jak wygląda cała gra jezu co tu ludzie za głupoty wypisują a oczywiście jeżeli z kimś naprawdę bym grał to pewnie że wymieniłbym wszystkie dane to chyba oczywiste i raczej starał bym się z nim podpisać umowę którą wspólnie wymyślimy
|
|