Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Znalazłem to forum i piszę na nim , ponieważ mam problem. Chciałbym "założyć" jakiś biznes ale nie wiem jaki , nie mam też doświadczenia. Mój budżet to aktualnie 100-200zł. Moje myśli krążą wokół wymyślenia jakiegoś taniego biznesu , którego rozkręcenie będzie bardzo tanie ale z czasem będzie dawało owoce. Mam kilka wyobrażeń : kupowanie czegoś w dużych ilościach , np. za 1zł , a sprzedawanie tego za 3zł lub wytwarzanie czegoś domowymi narzędziami co ludziom jest potrzebne i co by kupowali. Możliwe jest jeszcze rozkręcenie biznesu w internecie (dostęp ma cały świat). Moglibyście mi podsunąć jakiś "zalążek" ? Chodzi mi coś podobnego do tego co widać w programie Discovery : "Najbogatsi ludzie świata" ; np. koleś był biedny i kupował puste kostki , rzeźbił je i sprzedawał ; coraz więcej ... ; z czasem kupił maszyny i ma teraz kilkadziesiąt milionów majątku! Chodzi mi o coś z niczego. Wiem , że o coś takiego jest ciężko ale nie mogę na nić wpaść i jakbyście mogli to podsuńcie jakieś przykładowe instrukcje ? Ja mam dużo pomysłów ale na nie trzeba dużo kasy do realizacji , a mi chodzi o coś na czym zarobię mój "1 milion". Wiem , że łatwo to napisałem a to takie nie jest ale pomóżcie! :-)