Witam,
Jest możliwosc otrzumania dotacji na zatowarowanie? bądź kredytu na rozpoczecie działalnosci? mozecie cos polecic? niestety nie mam jak zdobyc poręczycieli..jest wogole szansa ?
|
Zatowarowanie |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Dotacje
Autor
Wiadomość
Witam,
Jest możliwosc otrzumania dotacji na zatowarowanie? bądź kredytu na rozpoczecie działalnosci? mozecie cos polecic? niestety nie mam jak zdobyc poręczycieli..jest wogole szansa ?
Możliwość ogólnie jest ale wszystko zależy od sytuacji :-) Przejrzyj dział, zobacz jakie są opcje i jakie warunki trzeba spełniać. Jeżeli chodzi o kredyt to zajrzyj do odpowiedniego działu - jest kilka osób, które się tym zajmują zawodowo więc na pewno odpowiedzą na Twoje pytania.
dzieki za odpowiedź,
szczerze mówiąc przeglądałem forum i nie znalazłem nic o dotacjach na zatowarowanie..
Bo nie ma dotacji na zatowarowanie. Ale niektóre dotacje można na zatowarowanie przeznaczyć. Np 2.5 ZPORR albo z PUP (jeżeli regulamin tego nie wyklucza).
Ale mówisz o regulaminie jako wytycznych do danego rodzaju projektu czy regulaminie projektu w poszczególnych woj po podziale na powiaty etc?
Danego projektu w przypadku 2.5 ZPORR i dotacji (ustala PUP ze starostwem więc terytorialnie zależy od starostwa) w przypadku PUPu. Odgórnie nie ma zakazu.
|
|