Wpadłem na dwa pomysły:
Otóż pierwszy to organizowanie walk półnagich pań w kisieli-żelu malinowym,
a drugi to woda po goleniu, ale woda mineralna, którą pije się po goleniu.
|
Żel malinowy i woda po goleniu |
Żel malinowy i woda po goleniu
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wpadłem na dwa pomysły:
Otóż pierwszy to organizowanie walk półnagich pań w kisieli-żelu malinowym, a drugi to woda po goleniu, ale woda mineralna, którą pije się po goleniu.
Oba pomysły wybitne, trzeba przyznać............
Czasem zastanawiam sie po co sa tworzone fora dyskusyjne. Czy po o zeby miec mozliwosc porozmawiac na konkretny temat, uzyskac pomoc, podzielic sie wiedza czy moze pokazac sie swiatu ze ma sie internet. Woda mineralna po goleniu, super pomysl, wypije 2 litry z gorzkim posmakiem i bede pocil sie zapachem emporio armaniego :).
Walki dziewczyn w kislu, fajne, widziales to gdzies na filmie ?? Nie chcialbym nikogo urazic ale od pewnego czasu, okolo pol roku to forum schodzi w niewlasciwym kierunku, mozna napisac wszystko byleby napisac. Coraz czesciej trafiaja tu osoby ktore nie maja najmniejszego pojecia o pewnych przedsiewzieciach i na sile probuja dojsc do jakis konkretow. Wychodzi sie z zalozenia ze najlatwiej napisac cos na forum i tyle. A moze zadac sobie troche trudu i najpierw pomyslec, samemu odpowiedziec sobie na pewne pytania, nastepnie zglebic troche wiedzy, poczytac w necie, literaturze fachowej, a na samym koncu jesli mamy pewne pytania uderzyc na forum. Boli mnie ze niektorzy wola droge: pytam na forum, czekam na gotowe. Pozdrawiam wszystkich niebojacych sie bolu jaki niesie ze soba myslenie.
Co do postu powyżej trzeba to zrozumieć i pogodzić się z porażką :) Forum to z zasady ma na siebie zarabiać gdyby było tylko hobby to zostałoby stworzone na darmowym serwerze, a więc forum przez są reklamę zwiększa ilość userów jednak z tym wzrostem idzie oczywisty spadek jakości nie ma się czemu dziwić.
Co do samego tematu pomysł z wodą jest po prostu głupi co do walk w kisielu żadne to novum i rewelacja, biznes jak każdy trzeba się na nim znać a autor to chyba tylko rzuca pomysłami w przerwie między odrabianiem matematyki a polskiego:)
w odpowiedzi na powyższe teksty:
Myśłę że takie zapasy byłyby by dobrym biznesem gdyby mieć przenośną arenę i współpracować z nocnymi lokalami organizującymi np wieczory kawalerkie. Jeden pan pisze że to kompletna głupota a drugi że to oklepane czy też nic nowego. Obaj panowie starzy bywalcy forum i obaj jak mniemam obdarzeni ponadprzeciętną inteligencją i nieziemskimi pomysłami trafiającymi za każdym razem w niszę rynkową. Drugi pomysł to już była mała prowokacja do wypowiedzi, również takich osób wiecznie z wszystkiego nie zadowolonych. Chdziło o taką trochę nietypową reklamę powiedzmy dość zwykłej wody mineralnej pochodzącej z gór. No może lepsze pomysły mają inni jak np gość który chce pożyczyć od ludzi po 10 baniek na 10 lat więc może ja bym go zmodernizował i zapytał czy znajdą się zapaleńcy którzy pożyczą mi po 100 banik na 100 lat. Na koniec dodam że poszukam pomysłów dwóch geniuszy którzy raczyli się tu wypowiedzieć, ciekawe co WY panowie wymyśłicie bądź już wymyśliliście, a może jesteście tu tylko po to żeby większość pomysłów skrytykować a tym osobom których pomysły wam się spodobają dać złotą radę typu: świtny pomysł zrób to! No i na koniec dodam że urodziłem się A.D 1969. Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi choćby nie wiem jak druzgocące. szczerze pozdrawiam osoby, które zechciały się wypowiedzieć.
jeszcze jedno pisze pan że wraz ze wzrostem postów spada ich jakość zaraz lecę na początek zobaczyć jaki to niesamowicie wysoki poziom trzymany był na początku. No i jeśli trzeba się znać na organizowaniu takich wlak, to już pedzę prze z internet w poszukiwaniu jakiś podyplomowych studiów dla organizatorów i menagerów walk kisielowych.
pozdrawiam
dobra, ostatnia wypowiedź w tym temacie.
Czy naprawdę myślicie że ktoś, kto wpadnie na naprawdę dobry pomysł to go tu przedstawi i zacznie głupio wypytywać co nim sądzicie??? Czy myśłicie że zawodnik który "wymyślił" naszą klasę gdyby zapytał tutaj co tym sądzicie i czekał aż grono mędrców raczy się wypowiedzieć, to zdążyłby jako pierwszy wprowadzić w życie swój pomysł? Zresztą i tak co druga odpowiedź byłaby w stylu: - weź człowieku wracaj do szkoły, a nie piszesz tu takie głupoty. Pozdrawiam
Bardzo serdecznie zachecam do przeczytania moich postow. Zycze owocnej lektury.
Wszelkie tematy zwiazane z gastronomia, finansami lub zarzadzaniem nie sa mi obce, natomiast nie jestem w stanie udzielic jakiejkolwiek rady w tematach takich jak fizyka jadrowa, prawo europejskie, dofinasowania z UE. Wracajac do tematu woda mineralna jest poprostu smieszna. Walki w kislu organizowane sa juz od wielu lat, kisiel, makaron itp. Organizuja je wlasciciele klubow nocnych, i sama firma sie tym zajmujaca nie ma racji bytu, oni maja dziewczyny na miejscu, wystarczy basen za klika groszy i przygotowac zawartosc. Ostatnio pojawil sie taki fajny program w TVN, kapitalny pomysl czy cus, tam zjawiaja sie ludzie z super pomyslami, problem w tym ze te cztery osoby ktore ich oceniaja maja czesto racje. Uczestnikowi tylko wydaje sie ze to super pomysl, ale w istocie to tylko ich zyczenia. Niekiedy jestesmy zbyt dumni aby przyznac sie do bledu lub porazki, a to wlasnie na porazkach uczymy sie najwiecej. Przytoczyles pomysl pozyczenia jakiejs sumy pieniedzy na 10 lat. To kolejna glupota wynikajaca z braku wiedzy. Cos takiego dziala juz od dawna jednak zupelnie innaczej dziala. Sa firmy takie jak GF, OVB, PDM itp. Wystarczy poczytac o tym. Rowniez nie jestem swiety, ostatnio mialem pomysl dotyczacy produkcji malych komercyjnych wiatrakow pradotworczych dla gospodarstw domowych. Natomiast zanim zadalem konkretne pytania na forum wolalem zadac sobie troche trudu i poczytac o wiatrakach, sprawdzic sily wiatrow w polsce. Pozwolilo mi to na rozwianie swoich watpliwosci. KAzdy z nas ma pewne pomysly, niektore bardziej realne, niektore mniej, ale po to mamy swoje umysly zeby przeanalizowac dane przedsiewziecie samemu, pozniej mozna pytac i z pewnoscia osoby ktore beda mialy wiedze w danej dziedzinie postaraja sie pomoc. Pozdrawiam
hehe nie skrytykowałem tylko uznałem pierwszy pomysł za nierealny drugi za oklepany czyli taki w którym występuje duża konkurencja. Co do własnych osiągnięć i trafień działam szerzej w jednej branży i jej się trzymam. Co mogę, hmm zoptymalizować koszty działania w pewnej branży, za moją poradą i prowadzeniem sprawy kilka firm moich znajomych ograniczyło koszty prowadzenia działalności od kilu set do kilku tysięcy złotych miesięcznie. Nie jest to mój pomysł, ja potrafię tylko sprawnie realizować pewne przedsięwzięcia. Drugi mój pomysł życiowy że tak to nazwę mam dość dobrze opracowany wiąże się on z moją branżą czyli transportem jednak jest on w fazie uśpienia zważywszy na obecną opłakaną sytuację rynkową;-/ hmm w życiu moim największym osiągnięciem jest to iż zaistniałem w wiodącej firmie z sektora produkcji spożywczej mając zaledwie 20 lat co wydawałoby się nierealne. Obecnie z powodów zdrowotnych moje plany na przyszłość zostały że tak to napiszę przerwane jednak pracuję nadal na zlecenie u kilku małych pośredników świadcząc im pewne usługi za co otrzymuję godziwe pieniądze.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Żel malinowy i woda po goleniu": - kupię perfumy lub wody po goleniu, dezodoranty - Woda nie Wóda - woda woda woda - Woda na pustyni... - Woda dla pracowników
• Strona 1 z 1
|
|