Witam Mam na imie Dawid Chce otworzyc działalnosc ktora bedzie polegala na graniu po zabawach weselach imprezach okolicznosciowych Mam juz z 2-3 lata stazu w tych sprawach. Bylem juz w PUP i otrzymalem wniosek do wypelniania o dotacjie I teraz kilka pytan i watpliwosci;
Czy w mieszkaniu w ktorym mieszkam moge zrobic biuro firmy?? Juz jedno teoretycznie jest mojego taty w najmiejszym pokoju
Czy poreczycielami moga byc moi rodzice??
Jaki symbol podklasy (PKD) dla zespolu muzycznego bedzie??
Co mam wpisac w pole Charakterystyka planowanej dzialalnosci wraz z jej uzasadnieniem?? Moze jakies sugestie:)
Co mam wpisac w pole rozpoznanie rynku(konkurencjia, dostawcy, odbiorcy)??
Co mam wpisac w pole Zawod wyuczony jesli mam wyksztalcenie podstawowe?? Ucze sie zaocznie w LO
W punkcie 13 sa 3 podpunkty a) ukonczone szkolenia, posiadane uprawnienie nie mam nic to nie wpisywac b) doswiadcznie praktyczne... To mam wpisac ze gralem po dyskotekach 18-stkach dla domu kultury itp?? Mam pisac w imieniu swoim czy zespolu?? Firma bedzie jednoosobowa wiec nie wiem w jaki sposob pisac by bylo wszytsko na cacy
c) doswiadczenie teoretyczne to mam wpisac ze posiadam duzo wiedze na temat rynku muzycznego itp?? Bo taka wiedze posiadam
Iz nie posiadam ukonczonej szkoly muzycznej ani zadnych kursow pasowalo by napisac biznes plan Moze ktos mi pomoze lub wytlumaczy W internecie znalazlem bardzo duzo wzorow one sa bardzo obszerne a na taka dzialalnosc duzo nie trzeba napisac raczej Nie znalazlem zadnego biznes planu zespolu muzycznego
Wiem ze moge zalanczyc zaswiadczenia np od organizatorow imprez na ktorych gralem I teraz takie pytanie jak to zaswiadczenie ma wygladac ma byc napisane ze zespol muzyczny taki i taki dnia tego i tego w miejscowosci takiej i takiej wystepowal np w celach promocyjnych charytatywnych itp jak dla organizacji a od osob prywatnych to nie pisac w jakim celu I tak pisac ze zespol muzyczny i jego nazwa czy swoje dane wpisac na zaswiadczeniu??
Dziekuje bardzo i pozdrawiam wszytskich tych ktorzy mi pomoga Uzyskanie dofinansowania na zespol to nie taka prosta sprawa;(:/