|
Zielony kącik... |
Zielony kącik...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Pracowałam w firmie z artykułami dekoracyjnymi!Tam miałam kontakt między innymi z ludzmi znającymi się na roślinach od których mogłam się dużo dowiedzieć!Niestety sytuacja zmusiła mnie do tego bym się zwolniła i szukała innej alternatywy na moje życie!Przeglądąłam różne strony internetowe zastanawiając się co moge zaoferować na rynku żeby wyjść z czymś nowym a także żeby nie było to skazane na porażke!!I myślę że znalazłam taki pomysł ale potrzebuję troche waszej pomocy!!Otórz mój pomysł jest taki: sprzedaż kwiatów, ale nie ciętych tylko doniczkowych!!Różnego rodzaju kaktusy, rośliny zielone, kwitnące i tak dalej i tak dalej!!Myśle żeby w tym punkcie otworzyć stanowisko dla osoby pakujacej takie roślinki które byłyby [rzeznaczone na prezent dla kogoś!!Tylko nie wiem od czego zacząć??Zwolniłam się na mocy porozumienia stron i nie wiem czy wogóle moge ubiegać się o jakieś dotacje z urzędu pracy??Gdzie powinnam się najpierw udać??A może to nie jest taki dobry pomysł jak mi się wydaje??Piszcie bo jestem bardzo ciekawa waszych opinii!!Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zielony kącik...": - Kącik obuwniczy - Kącik obuwniczy ?? - KĄCIK PORAD - DOTACJE Z PUP - Kącik dla dzieci w markecie - Salon/kącik gier
• Strona 1 z 1
|
|