|
Ziemia i co dalej |
Ziemia i co dalej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam być może sie tak trafi że będe miał do wykorzystania przeszło 4ha działki rolnej ale nie mam pomysłu jak to wykorzystać czy wydzierzawić czy cos kombinowac z dopłatami?? zaznaczam iz nie dysponuje sprzetem rolniczym, jakie macie pomysły???
aronia , pozeczka albo wierzba energetyczna = najwieksze doplaty przy braku sprzetu
Pozdrawiam.
4ha, to duzo
jezeli miejsce jest niedaleko miasta, a tez nie blisko, to sprobuj przekwalifikowac ziemie z rolnej na budowlana... podziej to na dzialki w urzedzie gminy zaplac geodecie za wyznaczenie znacznikow dzilek i zacznij sprzedawanie...koledze taki biznes zwrocil sie w 300% czyli dostal 3 razy wiecej... a ty dostaniesz to calkiem za darmo(bez wplaty wlasnej na ta ziemie...)duzo zarobisz o ile w dobrym miejscu masz ta ziemie... pozdrawiam i mam nadzieje , ze pomoglem...
niestety napotkałem na problemy ze sfinansowaniem transakcji także nie wiem co to będzie .Pomysł z dzieleniem działek jest ok i o to mim chodzi ale za kilka dobrych lat:) albo kilkanaście gdy będą w zasięgu ręki wszystkie media itd.
Witam, mam podobny problem 2ha dzialki na wsi .
Myslalem o produkcji w tunelach papryki,ogórków,ale nie wiem czy to placalne. Co byscie polecili,jaki biznes.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ziemia i co dalej": - Ziemia, budynki...i co dalej?? - Ziemia - ZIEMIA - ziemia - Co z tą ziemią?
• Strona 1 z 1
|
|