|
Ziemianki,piwniczki. |
Ziemianki,piwniczki.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Budowanie piwniczek ziemnych.Spróbujcie znaleźć jakąś firmę w internecie:)
no posłuchałem i poszukałem. No i ... nie znalazłem. A więc... ogłoś się i do boju. Z zakupem sprzętu poczekaj do pierwszych zamówień. To może być biznes. pozdro.
A po co komu piwniczka ziemna?? Pytam się bo ja nie odczuwam potrzeby posiadania piwniczki ziemnej??
a jak będzie wojna abo ruskie atom pierdykną to gdzie się schowasz?
ja do dziś też nie zdawałem sobie sprawy że potrzebuję takiej piwniczki, ale jak poczytałem forum piwiarzy winiarzy i działkowców. jak pooglądałem fotki i posłuchałem o zaletach ( stała temperatura idealna dla kolekcji win czy choćby idealna dla owoców, czy choćby idealna temperatura odpoczynku na lato bez klimy) to podjąłem postanowienie że sprawię sobie takie coś. pozdro
"a jak będzie wojna abo ruskie atom pierdykną to gdzie się schowasz?"
Mnie to nie rusza, ale mojego sąsiada byście przekonali takim argumentem:))) Świrus we wszystko wierzy:))
Pomysł dobry, najczęściej ludzie za miawiają taką usługe firmom budowlanym, to jest tak jak wyżej napisane dobre na przechowywanie żywności i win.
Na pewno przydaje się tym,którzy budują dom z ogrodem,choćby po to żeby mieć miejsce na kolekcję markowych win,lub przechowania warzyw,czy chociażby przetworów z owoców(dżemów,powideł,kompotów).Jeśli ktoś stawia sobie domek poza miastem,to i ma chęć pobawić się w gospodarza,robiąc swoje przetwory,korniszony,itp.
No i ten chłodek latem:)
Oprócz lokalnych gazet,gdzie jeszcze mógłbym się rozreklamować?(żeby na początku daleko nie jeździć...powiat,góra województwo pomorskie)
Ulotki w składach budowlanych?ale czy można ot tak zostawić tam jakieś ulotki?
zaczynam diałać w tym temacie:)
Jak patrze sobie własnie za okno możesz mieć problem pogodowy przez najbliższe tygodnie :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ziemianki,piwniczki.":
• Strona 1 z 1
|
|