odbiegnę trochę od tematu, z góry przepraszam,
co sądzicie o inwestowaniu w srebro? opłaca się czy lepiej inwestować w złoto?
zauważyłem, ze w ciagu ostatnich lat srebro zyskało na wartości więc stąd moje pytanie
|
ZŁOTO - gdzie i za ile - strona 3 |
ZŁOTO - gdzie i za ile
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
odbiegnę trochę od tematu, z góry przepraszam,
co sądzicie o inwestowaniu w srebro? opłaca się czy lepiej inwestować w złoto? zauważyłem, ze w ciagu ostatnich lat srebro zyskało na wartości więc stąd moje pytanie
Nie odkopię teraz tego artykułu, ale czytałem ostatnio analizę cen srebra i złota oraz ich zmian. Wynikało z niej, że inwestycja w srebro była ostatnio nawet bardziej opłacalna niż w złoto.
Jak ktoś kojarzy ten tekst to mógłby podrzucić linka. Albo może ktoś to przeliczał ostatnio.
Zależy jak stary był ten artykuł. I co znaczy "ostatnio" Cena trochę ponad 2 lata temu do ceny dzisiejszej wzrosła o prawie 400% więc inwestycja, jakbyś kupił wtedy była niesamowita., Ale juz na pod koniec poprzedniego roku zaczęło znowu mocno iść w górę, pojawiły się spekulacje, że srebro jest jeszcze nie doszacowane, szło, szło, szło i w końcu jak walnęło w dół to wróciło do poziomu z kończ roku 2011. I teraz stoi mniej więcej w tym samym miejscu. I teraz nie wiesz.. Pójdzie dalej w górę? Czy może zacznie się korekta tych 2 ostatnich lat kiedy szło w górę i teraz wszystko spadnie..
lbcorp, a jakie są Twoje przewidywania? bo widzę, że ogarniasz temat
coś podrzucę dla zainteresowanych (chociaż to raczej nie jest artykuł, o którym mówi darek_j):
http :// news. silverseek. com/ TedButler/ 1161705933. php - na temat niedoszacowania srebra
czesc
nie wiecie jaka duza bedzie przecena? szukam tez info gdzie najbardziej oplaca sie teraz kupic zloto znalazlem hurtzlota ale tam za kazdym razem trzeba dzwonic i ustalac ceny i ilosci bede wdzieczny za pomoc, piszcie na email pozdrawiam
Witam. W odpowiedzi na pytanie ja rowniez mialem taki czas ze szukalem gdzie i jak kupic zloto. Nie chce zamieszczac tutaj zadnego linku zeby nie lamac regulaminu ale firma nazywa sie monetyinwestycyjne. Dlugo przeszukiwalem polski rynek i znalazlem pare tych sklepow internetowych jednak ten byl najtanszy i bardzo szybki. Zloto mialem w przeciagu 2 dni. Ze wzgledu na ilosc rowniez otrzymalem rabat ktory byl dodatkowym bonusem. Pisze bo wiele osob tutaj zadaje to samo pytanie wiec mowie podpowiem troche. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Niedawno odkryłem ciekawą opcję ze złotem. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się więcej, niech napisze do mnie wiadomość.
Ja od dłuższego czasu sprzedaje i kupuję na prestigeprosperties com oferta jest uboga ale czas realizacji zamówienia to tylko 48h w przypadku sprzedaży 7 dni. Jeśli chodzi o czas mają najkrótszy w internecie , jeśli chodzi o cenę skupu największa.
Oczywiście jeśli ktoś chce kupić złoto odrobinę taniej i może poczekać to polecam e-monety i mennicewroclawska pozdrawiam Kursy złota aktualne tylko na money !! Pozdrawiam.
Jak ktoś chce mogę sprzedać 2 uncje.
1 uncja w monecie 0,999 1 uncja w sztabce 0,999 po aktualnej cenie
Przeczytaj również posty podobne do tematu "ZŁOTO - gdzie i za ile - strona 3": - gdzie najkorzystniej sprzedać złoto? - Gdzie polecacie kupić fizycznie złoto? - Złoto 9 ct z UK - ZŁOTO - Złoto
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|