|
Złoto z Afryki |
Złoto z Afryki
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Interesował się ktoś tym tematem,nawiązałem kontakt z gościem z Ghany i dobrą cenę zaproponował,mowa o kg,mam zamiar jechać ale po sprawdzeniu złota dopiero by był przelew bankowy,żeby nie było napadow itp.Jak jest z cłem ile można przywieść i czy będzie różnica jak to będzie sztabka albo łańcuch na szyję.Najwyżej stracę na bilet a z powrotem do dubaju pojechać.Warto sobie tym zawracać głowę,inny koleś z powiedział cenę 10tys$ więcej.
Sztabkę na pewno łatwiej sprzedasz niż "łańcuch". Sam niedawno kupowałem złoto fizyczne w Polsce - ile za uncje tam w Dubaju będziecie płacić że się tak z ciekawości spytam?
Dubaj będzie z powrotem wtedy jak to złoto się okaże klapą.Z tego co czytałem to można nawet do 40% utargować np.przy 1kg.Nawet 30% by było dobrze.Za łańcuch nie będę musiał płacić vatu,a polecimy w trzech dopiero po jakimś czasie jak wypali to można będzie sztabki w większej ilości sprowadzać i płacić vat.
człowieku a kto ci kupi 1kg złota????
Złoto (opinia fachowca) inwestycyjne najbardziej chodliwe jest w postaci sztabek 10gr, lub uncji (31gr), "łańcuch, kajdan" lub inny szmelc to ozdoba a nie inwestycja. giełda London Gold Fix zamknęła sie dziś na 1 163,25 $ za uncję, miesiąc temu szukałem osoby,która by mogła coś takiego sprowadzić..... cena była 1040$, można było zarobić,
no to mnie zaciekawiles w razie czego jade z Wami ...:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Złoto z Afryki": - export do Afryki - export do Afryki - Import z Afryki - Import z Afryki - EXPORT AUT DO AFRYKI
• Strona 1 z 1
|
|