|
Zloty interes |
Zloty interes
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam pomysl na interes ale wiem ze jestem do tego za cienki. krematorium.mieszkalem w hiszpanii 5 lat i widzialem ze krematoria to super kasa. tam na kazdej strefie przemyslowej jest krematorium a z tego co wiem w polsce nie ma za wiele.temat smutny ale na pewno dochodowy.
w tej branży zawsze będzie zapotrzebowanie dlatego pomysł wydaje się dobry ale wiadomo że sprzęt będzie kosztował krocie...
droga sprawa, a i u nas chyba trochę za wcześnie na taki biznes. Zapytaj babci czy zgadza się być spalona jak umrze? pzdr
Z tym, że sporo kasy będzie to kosztowało to się zgadzam, ale z tym, że za wcześnie to w żadnym wypadku. Będzie zwlekał i pojawią się inni którzy go wyprzedzą i zrobią to przed nim i lipa. Lepiej być "pierwszym" niż, którymś z kolei. Pierwszym w "" ponieważ krematoria są już w Polsce.
no kurde faktycznie. muszę przyznać rację.
Myślę, że krematoria wciąż się źle kojarzą, zwłaszcza wśród ludzi starszych.
Wydaję mi się, że kiedyś wejdzie jakieś rozporządzenie nakazujące kremację chociażby ze względu na ochronę środowiska, tylko to trochę kłóci się z religią rzymskokatolicką (kremacja według przekonań niektórych jest traktowana jako manifestacja braku wiary w zmartwychwstanie zmarłych).
?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zloty interes": - Zloty samochodowe. - 300 000 zloty na biznes - 48000 zloty. Gdzie ulokowac??? - Odziez to jest to!!! zloty biznes - Interes na wsi
• Strona 1 z 1
|
|