Na Początku WITAM was bardzo serdecznie...
Opowiem wam krótka historie i prosiłbym o zrozumienie mnie jako laika startujacego w biznesie:
okolo 10.01.2010 moja dziewczyna złozyła wniosek na otwarcie działalności a dokladnie sklep motoryzacyjny w miejscu o nie wielkiej konkurencji i bliskich warszatach itp ale nie o tym tu mowa...
mowa o tym że dostała decyzje NEGATYWNA poniewaz otrzymała 30pkt a zeby dostac kase trzeba 36, a nie dostała ze nie miala doświadczenia i tylko 2pkt dostala za to ( nigdzie nie pracowala na prawo)
Wiec wziolem wniosek itp dołaczylem:
- umowe użeczenia lokalu, akt notarialny itp
- wstepne umowy dostawców/odbiorców w razie w
- moje świadectwo pracy, umowe, zakres obowiasków itp ( praca - sklep motoryzacyjny, zajmowalem sie tam praktycznie wszystkim co pokazuje zakres obowiasków co dołaczylem, pracowalem tam jakoś 14mieś)
- poreczycieli
- i wniosek
moje pytanie jakie widzicie szanse na otrzymanie tych 18tyś zł ??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam teraz drugie pytanie dla mnie oba ważne z waszych ust jako fachowców,
naszło mnie że jabym dostal na sklep to chciałbym otworzyć warsztat i do tego serwis klimy, moje pytaie czy jezeli dostanie z pup'u to moge jeszcze gdzieś uderzyć o jakies 30tys na warsztat ??? mam dobrze wyposażony warsztat( nie zgłoszony) tylko potrzebuje jakiegoś zastrzyku na maszyny do klimy... wiec czekam na odp i pytania
pozdrawiam was i bede czekal na wasz odzew