|
Zmieniaj swoje życie z MonaVie ! |
Zmieniaj swoje życie z MonaVie !
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Sok MonaVie to rewelacja i fenomen XXI w. Bije wszelkie rekordy w USA w grupie suplementów diety a obecnie wchodzi na polski rynek. Mozesz być nabywcą tej perełki lub zostać współpracownikiem Firmy i kupować taniej bezpośrednio w Firmie. Kontakt tel.724171003 gg.6062795 pozdrawiam Damian
W systemie MLM jak mnie pamięć nie myli.
I to kupowanie, to ma być sposób na biznes? Czy może po wypiciu soku rozjaśni się w głowie i powstaną genialne pomysły?
A swoją drogą, coś ostatnio MLM się bardziej aktywny zrobił.
Powiem tak kupowanie butelki soku z brazylijskich owoców za 160zł można tylko starszym ludziom wciskac ktorzy nie maja co z emerytura robić. Bo zachwalanie że się po tym lepiej czujesz to kompletna bajka i do tego musisz kupować i pić to regularnie bo inaczej nie daje efektow. Nie jestem zwolennikiem systemów MLM bo troszeczke przeszedłem przez te piramidki. Proponuje przenieść do działu nawijanie makaronu na uszy :))))))
ja też proponuję by temat przenieść. Do tego dołożyłbym coś jeszcze: każdy kto napisze o MLM w innym dziale niż nawijanie makaronu na uszy dostawał w prezencie jakiegoś banika na np kilka tygodni.
O dobre 10lat ten naciągany produkt się spóźnił bo każdy ma w aptece to
i wiele temu podobnych z tym że coś ala dopelherz masz 1litr za ~30zł z przebadanym składem i faktycznie zdrowotnymi efektami a Twój sok z gumijagód to pierwsze co zobaczyłem to że zawiera leczniczy benzoesan sodu na resztę nawet nie ma co patrzeć bo i bóg jeden wie co tam gumisie nalały do środka.
Przecież wszyscy wiecie, że w MLM nie chodzi o sprzedaż. Można sprzedawać nawet wykałaczki a i tak chodzi o pozyskiwanie kolejnych frajerów, którzy będą pod tobą.
To prawda ale musi też być jakiś produkt który da iluzję zarobku i 'ogromnego' rynku zbytu a sceptyków ustawi w pozycji trudnej do ataku w wypadku tego soku z gumijagód produkt nie ma żadnej wyjątkowości. Jak dla mnie mistrzowie MLM i naciągania to Mary Kay w niektórych krajach rozwinęli to do perfekcji a dla kogoś kto nie zna ich firmy dogłębnie jest naprawdę trudno zaatakować ich politykę bo niby kosmetyki niby dobrej jakości, niby markowe... ale...
Generalnie nie mam nic przeciwko MLM, ale to jest tak kompletnie bezsensowny produkt, że aż mi ręce opadają. Przeciwutleniacze mamy w zwykłej zielonej herbacie a witaminę C w rutinoskorbinie. Kto w ogóle w coś takiego może wejść?
Każdy komu marzy się wizja własnej firmy bez większych kosztów i w szybkim czasie. Nie jest tajemnicą, że produkty znanych i cenionych marek nigdy w ten sposób sprzedawane nie będą. Coca - Coli się w ten sposób nie kupi.
Nie przesadzajmy. MLM jako taki pewnie tak, ale trzeba mieć ogromną dozę naiwności odnośnie tego konkretnego przypadku, żeby w to się babrać.
Tak myślisz ? A przeszukaj forum pod kątem MLM. Zobaczysz, ze jest tu pewne grono jego zwolenników, którzy szukają wciąż nowych naiwniaków.
to może ja się wypowiem. poznałem ten sok w stanach dzięki kuzynowi, który się tym zajmuje. zabrał mnie na kilka konferencji, które mi się podobały. po 2 miesiącach kuzyn zarabia 200$ tygodniowo i zmierza ku 400$ tyg. Jeżeli ktoś mi nie wierzy mogę zrobić screen shot jego panelu z datą założenia i wynagrodzeniem średnim, tygodniowym.
Co do soku: smakuje bardzo dobrze, jednak efektów nie znam więc się nie wypowiadam. jednak monavie energy drink to na prawdę mocny kop i wspaniały, orzeźwiający smak. Poznałem faceta, znajomego kuzyna, który go w to wciągnął, który ma z tego 3,25 mln rocznie. Z wszystkich MLM jakie dotąd widziałem ten wygląda na prawdę dobrze i produkt też jest wspaniały (szczególnie energy drink). Co do wszystkich powyższych wypowiedzi, to moglibyście sobie darować. chłopak przynajmniej działa, a nie nabija 2500 postów na forum. Przyjaciel moich rodziców utrzymuje się tylko z MLM (amway) i żyje na prawdę w luksusie
no tak. skoro tak jest w ameryce to i u nas musi tak byc. moze zacznij tutaj sprzedawac fotki gwiazd amerykanskiego futbolu, bo tam to sie dobrze sprzedaje
Dokładnie tak. W Ameryce konstytucyjnym prawem jest dostęp do broni palnej. Wprowadzamy to u nas ? W Ameryce pokazanie w normalnym filmie nagiego biustu to skandal. Wprowadzamy to u nas ? Znikają wtedy z anteny prawie wszystkie polskie filmy. W Ameryce policja prawie nie używa broni palnej, ale jak już wyciągnie to najczęściej przestępca ginie. Wprowadzamy to u nas ? W Ameryce w większości stanów jest kara śmierci - wprowadzamy to u nas ? W Ameryce większość ludzi nie wie gdzie leży Polska - wprowadzamy to u nas ? W Ameryce nikt nie sprzeda osobom poniżej chyba 21 lat alkoholu, ani nie wejdzie do knajpy, niezależnie czy to gwiazda, czy zwykły obywatel. Chcesz tego u nas ? Wszystkie te rzeczy tam świetnie działają i się sprawdzają. Tyle całej Ameryki. No nie tyle tego jest znacznie, znacznie więcej.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zmieniaj swoje życie z MonaVie !": - Zmień swoje życie i zostań instruktorem nurkowania! - odszkodowania za życie sposobem na życie? - MonaVie - Team Leader - Unikalna promocja w MonaVie - MonaVie - Twoja szansa na sukces
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|