BloomTree napisał(a):Zły Porucznik napisał(a):Aż się zarejestrowałem na forum dzięki temu tematowi :-) Autorze, to co nazywasz dumnie nazywasz "jednym z pierwszych urządzeń tego typu w Polsce" to wcale nie taka nowość. Żebym nie był gołosłownym wystarczy sprawdzić "grawerowanie laserowe" "znakowanie laserowe" w wyszukiwarce i zobaczyć ile jest tego typu firm i jakie wyrobi oferują. I każdy zauważy że ani to 60cm x 60 cm, ani końcowy efekt (który jest identyczny z podobnymi laserami), ani finalna cena hurtowa nie są ŻADNĄ rewelacją, pewnie zostanę nazwany "frajerem" przez autora jak kilka osób już tutaj, no ale cóż takie życie ;-) Więcej pokory proponuję do ludzi :-P
a gdybym ci znalazł w necie artykuł o tym ze ten laser jest własnie nowoscią i ze został wystawiony w 2008 roku na targach jako nowość to nie wiem czy bede bardziej wiarygodny ?
nie wiem czy bardziej mi zalezy na tym aby miec rację niz na tym aby sobie dac spokój z osobami bez pojecia ?
pomysle i dam ci znac
ale nie panikuj
mam zamówiony juz taki który jeszcze nie przyjechał
dopiero bedzie wystawiany pod koniec sierpnia na targach
Finalnego klienta nie interesuje to czy czy było to robione "super jedynym w Polsce Yagiem 600x600" czy innym laserem skoro końcowy efekt jest niemalże identyczny. Chodzi mi bardziej o to że to"wyrób którego nie ma na rynku" i "praktycznie zerowa konkurencja" to wprowadzanie ludzi w błąd bo znakowanie czy grawerowanie laserem to żadna ultra-nowość w Polsce i łatwo sprawdzić w internecie ile się firm tym zajmuję się tym w Polsce, jakie mają ceny i ofertę. I nagle okarze (ten błąd zrobiłem celowo żebyś miał co podkreślić na czerwono i z czego się pośmiać) się, że Twoja oferta ani nie jest wcale taka unikalna na skalę Polski i wcale nie taka tania. Tyle z mojej strony.