no i gicio yes (t)
Nie będę się tłumaczył dlaczego taki tytuł i w tej rubryce , tak ma być i już , bo to własnie jest pomysł na biznes dla osób rozpoczynających lub stawiających pierwsze kroki w dziedzinie biznesu ,a nie ogłoszenie o wspólpracy czy oferta sprzedazy ))
Od wczoraj jestem szczęsliwym posiadaczem może jedynego a może jednego z pierwszych urzadzeń tego typu w Polsce ( to jest to co pisałem jeszcze parę dni temu ze będę je miał za jakies 6 tygodni )
Wiec już jest i zaczynam próby
I stąd pomysł dla wszystkich
Parę dni temu pisałem o tym ze kiedys , pewien człowiek pomógł mi i wprowadził mnie w biznes
Oczywiście nie bezinteresownie , współpracowaliśmy razem i on miał z tego również korzyści
Teraz przyszedł czas żebym ja spłacił ten dług i wprowadził może kogoś w biznes
Mogę dac swój wyrób starym wyjadaczom i mieć spokój , oni zarobia na kolejnego mercedesa , a początkujący zostana do emerytury początkującymi biznesmenami i będę zarabic na rower z marketu
Powstała już strona i w ciągu może tygodnia znajda się na niej moje pomysły i wyroby
ale na dzień dzisiejszy można już myslec o wejściu w cos niespotykanego i unikalnego
Jeden warunek : nawiąze wspołprace wyłącznie z osobami które maja już swoja historie na forum ( nawet z osobami z którymi miałem scinki – nie ma się co bac ze nie będę chciał gadac )
Oferta ma charakter stały – pomoge każdemu kto będzie chciał się tym zajac na powaznie
W przyszła sobote zrobie ,,konferencje „ skeypem i omówie zasady i całośc działalności
WIEC MAMY CZAS DO PRZYSZŁEJ SOBOTY LUB NIEDZIELI
Będzie strona , będą szczegóły
Można wejść do współpracy jako handlowiec i sprzedawac
Można jako grafik i projektować
Można jako akwizytor i szukac klientów
Przedsięwzięcie jest na tyle rozwojowe ze kazdy kto chce może cos z tego mieć dla siebie
Mało tego : w przeciwienstwie do niektórych którzy nie lubia krytyki JA UWIELBIAM,
KAŻDY MOŻE SIĘ WYSILIC NA UWAGI KRYTYCZNE – BĘDĘ WDZIECZNY
POMOZE MI TO UNIKNĄC BŁĘDÓW , ZMIENIC COS NA KORZYSC , krótko mówiąc zostac milionerem bez ryzyka
Wiec nie obcyndalac się – wysłucham słow krytyki chętniej niż oklasków i zachwytów
oczywiscie nie proponuje wejscia w ciemno - za tydzien bedzie wszystko wiadomo , potem bedzie rok czy dwa do namysłu
a ludzie którzy wejdą w to jutro beda juz mieli nie tylko na chleb z masłem ale i szynkę
ostroznym radze - bez pospiechu
http://laserprint.td.pl/