witam.
Niedawno otworzyłem produkcję zniczy i wkładów do zniczy.
Prosze o kontakt osób które mają namiary na odbiorców za granicą.
Słyszałem że jest popyt na ten towar poza granicami naszego kraju.
|
Znicze |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam.
Niedawno otworzyłem produkcję zniczy i wkładów do zniczy. Prosze o kontakt osób które mają namiary na odbiorców za granicą. Słyszałem że jest popyt na ten towar poza granicami naszego kraju.
Jak widzisz perspektywy swojej działalności ?
Czy może Pan udzielić informacji, ile trzeba wyłożyć na początek na uruchomienie takiej produkcji, np. ile kosztują maszyny? I jak to jest początkowo ze zbytem? Proszę o odpowiedź na adres: kaw0@wp.pl Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
firma prężnie się rozwija, jak ktoś ma namiary na odbi9rców za granicą to na pewno ich publicznie nie poda :) powiem tyle, że na Litwie jest na to zapotrzebowanie
Witam. Posiadam kilkuletni staż w firmie produkującej znicze. Mogę podjąć współpracę na terenie Warszawy. Najgorsze jest uczenie się na własnych błędach, bo tracimy wówczas czas długie lata. Ale kiedy wiemy z góry co jest przetestowane w dwóch innych firmach to idzie nam lżej. Krótko podsumowując temat to firma bez doświadaczenia ma nikłe szanse na rynku gdzie inne firmy zapychają rynek dużymi ilościami taniego produktu
Witam, mam dobry lokal, własny i chcę uruchomić produkcje zniczy , proszę o pomoc, rady.Z góry bardzo dziękuje.
|
|