Sposób na zarabianie 500 dolarów tygodniowo - znajdziesz na ebay-u po wpisania hasła
LEARN-HOW-I-WORK-IN-MY-PAJAMAS-CD-ROM lub użytkownika hayme2008
Co ciekawe - jest to najchętniej odwiedzana obecnie aukcja na świecie.
|
Zobacz jak zarabiam pracując w pidżamie |
Zobacz jak zarabiam pracując w pidżamie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
![]() Sposób na zarabianie 500 dolarów tygodniowo - znajdziesz na ebay-u po wpisania hasła LEARN-HOW-I-WORK-IN-MY-PAJAMAS-CD-ROM lub użytkownika hayme2008 Co ciekawe - jest to najchętniej odwiedzana obecnie aukcja na świecie.
ja mam taką samą pidzamkę a zarabiam 600 $ tygodniowo
moze dlatego ze w niebieskie całuski
Kupie to za 30 zł gdyż nie chcę sprowadzać tego ze stanów a dla ciebie jest to czysty zysk :)
kakretniej moze?
wpisywałem na ebay-u i nic mi nie znajdowało, można jaśniej o co z tym chodzi....
ja to uwielbiam
This is NOT: NOT AN MLM or PYRAMID NO RECRUITING NO STOCKPILING OF PRODUCTS NO HIRING STAFF NO SURVEYS NO STUFFING ENVELOPES NO AFFILIATE MARKETING NO GOOGLE ADSENSE OR CLICKBANK NO TELEMARKETING INVOLVED NO HASSLING YOUR FRIENDS AND FAMILY NOT a "GET RICH QUICK" SCHEME NOT ILLEGAL IN ANY WAY NO WEBSITE NO ADVERTISING NOT HARD TO UNDERSTAND zamiast zacząc od ,,łot to jest " to zaczynamy od ,,łot to nie jest " ale pomysł dobry przy reklamowaniu swoich wyrobów zacznę od zdjęc z jakiegos wyjazdu tez napiszę ze łot to nie jest niepotrzebnie swojego e-booka pusciłem do sieci za darmola jak widac był dobry skoro nawet hurt-biżu go zastosował ( hurt-biżu .. tak po francusku ,ale tez ładnie )
czy ktoś kto "siedzi" w tym mógłby mi wytłumaczyć po polsku powoli i na chłopaki rozum o co w tym chodzi na jakiej zasadzie działa i jak zarobić ?
Podejrzewam, że należy zacząć od kupna pidżamy w różowe całuski (od biedy mogą być niebieskie całuski)...
kolejny krok to dobry fotograf no stado sarenek
zdjecia z sarenkami podnosza wiarygodnośc wszelkich ..... szukam własciwego słowa ,zeby naiwni nie pomysleli ze piszę dla statyskyki , ze obrazam i dlatego URACĄ MOZLIWOŚĆ ZROBIENIA SOBIE ZDJĘC Z SARENKAMI wszelkich wpisów , tak , to bedzie własciwe słowo czyli tak : 1 pidzama 2 sarenki 3 KOMPUTER bez tego nie ma zarobku 4 bajer - koniecznie dobry bajer , taki dla naiwnych , samochoy , palmy , samice ... to robi na maluczkich wrazenie 5 aukcja koniecznie na e-bayu i najlepiej w dialekcie mandarynskim KTO SIE PRZYZNA ZE NIE POTRAFI SKUMAC ŁOCO HOZZI 6 co jeszcze ? 7 aj , ajajaj , reklama aukcji , taka luzacka ,,chcesz byc taki jak ja , a jaki ja to widac na pikczersach , .... blabalabla .." luzacka bo sie kolesiowi nie chce niby napisać , taki luzik ,,jak chcesz to sa sobie zobacz , ja jestem taki luzak ze nawet o biznesach mi się nie chce gadać "
a ktoś morze jaśniej poprostu powiedzieć na jakiej zasadzie to działa i jak z tego korzystać ?
dajcie sobie spokój to lipa poprostu:(
a ja mimo wszystko jakoś w to wierze, jakoś ludzie na tym zarabiają tylko prosze rzyby ktoś mi to wytłumaczył :)
Bardzo proszę
Tak jak twa pisownia taki ten pomysł pozdrawiam
I jak niby na tym zarobic ? Moze ktos powiedziec jasniej o co w tym wszystkim chodzi ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zobacz jak zarabiam pracując w pidżamie": - Zarabiam w MLM - Jak zarabiam na giełdzie. - Zarabiam na Giełdzie - Forex - zarabiam ok. 10 000 zł/miesięcznie - Pracujac w anglii
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|