|
Związek kursów $ a kursow akcji(...) |
Związek kursów $ a kursow akcji(...)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam, interesuje się się giełda juz jakis czas i za niedługo chciałbym zaczac grac kwota 1000zł. Jak do tej pory brałem kilka razy udział w szkolnych tego typu konkursach, grałem na roznych symulatorach i przeczytałem ,,zawód inwestor giełdowy,, dr Eldera. Nie jestem pewnien czy wybrałem dobry sposob na wybor społki ale mozna powiedziec ze losowo wybrałem sobie społke i codziennie czytam informacje pojawiajace sie na jej temtat i proboje przewidziec co sie dalej bedzie działo z kursem, szczerze mowiac nie zawsze udaje mi sie dobrze typowac. W zwiazku z tym wpadłem na pomysł zeby obserwowac kurs społki i jednoczesnie kursy walut oraz ewentualnie kursy sorowcow, tylko teraz takie pytanie w zwiazku z tym czy jest wogole sens takie obserwacje prowadzic i jak to jest? - jaki jest zwiazek np. z kursem $ euro czy np. złota i jesli jest to jaki i gdzie najlepiej takowe obserwowac?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Związek kursów $ a kursow akcji(...)": - Dane kursów akcji - xml, csv, etc. - reklama kursów językowych - Organizacja kursow! Pytanie! - co potrzebne do prowadzenia kursów? - Zabezpieczenia kursów walut
• Strona 1 z 1
|
|