|
Zwierzęta Drzewka inne |
Zwierzęta Drzewka inne
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Jestem mloda osoba koncze wlasnie szkole. Juz wiem co chce robic zamierzam otworzyc swoja wasna dzialalnosc i chce to polaczyc z dalsza edukacja. Mam duzo planow i mysle ze wiekszosc sprobuje zrealizowac. Mam warunki do hodowli zwierzat myslalem tutaj raczej o baranach ,zastanwiam sie nad hodowla psow , myslalem o hartach jako ostatnio porzadany gatunek. planuje tez otworzyc jakas szkolke drzewek lesnych i ozdobnych . Mam pojecie o tym poniewaz specjaliacje te zwiazane sa z moja szkola. Do tego wszystkiego zamierzam produkowac szopki swiateczne i moze inne ozdoby. Mam patent na szopke bo jakis czas temu wyprodukowalem kilka koszt tego wyniosl ok 200zl a w Niemczech bez najmniejszego problumu sprzedawalem je za 1000zl.:) Co wy na to.?Moze ktos mysli ze jestem malolatem ale uwierzcie mam glowe na karku:) pozdrawiam prosze o jakies rady propozycje. Dodaje ze mam grunt i miejsce do prowadzenia takiej dzialalnosci.szukam kogos kto pomogl by mi zdobyc dotacje i pomogl do tego podejsc od strony prawnej strony rozliczen podatkowych itd.rodzaju dzialnosci...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zwierzęta Drzewka inne": - zwierzeta - Spreparowane zwierzęta - wysyłka - Zwierzęta akwariowe a targowisko - zwierzęta futerkowe/szynyszle, króliki ? - Hurtownia zoologiczna z Pomorskiego - zwierzęta
• Strona 1 z 1
|
|