Witam
kiedyś kupiłem kilka akcji spółek Bioton fon pc guard niestety cena akcji poszła w dół, nie bardzo wiem co robić czy można liczyć na pomoc w tej sprawie
Bardzo proszę o pomoc
|
Zwracam się z prosbą |
Zwracam się z prosbą
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ Rekomendacje
Autor
Wiadomość
Witam
kiedyś kupiłem kilka akcji spółek Bioton fon pc guard niestety cena akcji poszła w dół, nie bardzo wiem co robić czy można liczyć na pomoc w tej sprawie Bardzo proszę o pomoc
Nie chcę tutaj krakać, ale raczej nikt nie powie Ci konkretnie co masz zrobić. Ciężko też cokolwiek podpowiedzieć bez dokładniejszych informacji, np. kiedy i za ile kupiłeś akcje.
Dzięki za odpowiedź
wiec tak bioton średnia cena zakupu to 0,143 a jest średni fon średnia cena to 2,23 pc guard 12,88 Jeszcze raz dziękuje za zainteresowanie Pozdrawiam
dość dawno kupowałeś te akcje, prawda?
zależy, w jakiej jesteś sytuacji - jeśli teraz sprzedasz na pewno stracisz, i to sporo. Ja na Twoim miejscu bym zaczekał, jeśli możesz sobie na to pozwolić. Bo raczej sytuacja nie zmieni się szybko.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zwracam się z prosbą": - Pozyczka 5 tys zl,zwracam 10 tys ! - 10 000 zł, po roku zwracam 15 000 zł - 10 000zł na 3 miesiące / zwracam 11 000zł / Śląsk - prośba - Prośba
• Strona 1 z 1
|
|