|
Zwykly sklep z odzieza |
Zwykly sklep z odzieza
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam , wiem ze takich watkow pewnie bylo peeelno ale w wiekszosci zakladaly one ciuchy markowe itp. Mieszkam w miescie liczacym ok 75 tys ludzi. Skelpow z ciuchami jest tu troche ale jako klientka owych sklepow wiem co najlepiej idzie. Wychaczylam w centrum lokal do wynajecia sredniej wielkosci. Chodzi o to ze jestem zielona w takich sprawach i pytanie do was mam takie ,gdzie poprostu mozna kupic modne i orginalne ciuszki ? Najlepiej jeszcze sukienki -bo wesela studniowki i inne imprezy zawsze sa wiec zawsze jest popyt na takie rzeczy. Chodzi mi mianowicie o nazwy miejscowosci -z jakich rzeczy slyna itp no i oczywiscie ile otwarcie takiego czegos wogole kosztuje ? ile kasy na to trzeba wylozyc . bo lokal w centrum ok 5000 napewno by mnie wyniusl . Czy mozna uzyskac dofinansowanie a jesli tak to jak i ile? Jaki kredyt najlepszy ?
wólka kosowska, maximus, oba pod Warszawą, ale pamietaj że tam są ciuchy sredniej jakości i czasami nawet słabej, głownie chińszczyzna, dużo na tym nie przebijesz ale coś zarobic sie da. Ciuchy te bronia sie czesto tym że bywaja dośc efektowne.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Zwykly sklep z odzieza": - Sklep dziecięcy lub sklep z odzieżą używaną?? - Sklep z odzieżą H&M - sklep z odzieżą xxl - Sklep z odzieżą!!! - sklep z odzieżą
• Strona 1 z 1
|
|